Leto 2017 > GrčkaKrf

 

 

  

 

hotel Costa Blu 5* -  Benitses, Krf, Grčka

 

 

 

COSTA BLU  5*, Benitses, Krf

 

Položaj: Hotel Costa Blu se nalazi u malom ribarskom mestu Benitses, na jugu ostrva Krfa. Udaljen je 12 km od centra grada Krfa, 9 km od aerodroma, 14 km od luke, 500 m od centra Benitsesa.

 

Smeštaj: Hotel ima 20 standardnih suit-a (85 m²), 5 superior suit-a (125 m²) i 2 suit-a za osobe sa posebnim potrebama (oko 85 m²). Sve sobe imaju: kupatilo (kada ili tuš kabina), fen, klimu, telefon, TV, sef (uz doplatu), frižider, krevetac (na zahtev).

 

Sadržaj: 24h recepcija, menjačnica, 2 lifta, restoran, glavni bar, bar pored bazena, veliki bazen na terasi sa pogledom na more, TV sala, sala za konferenciju, Wi – Fi kod recepcije ima signal i besplatan je.

 

Hotel je kaskadiran ali je sistemom liftova povezan sa barom, restoranom, recepcijom i bazenom tako da se ne mora ići stepenicama.

 

Usluga: Noćenje sa doručkom.

 

Plaža: Hotel je udaljen 30 m od duge plaže sa sitnim šljunkom do koje se stiže stepenicama ili tunelom. Suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju.

 

Sport i zabava: Otvoren bazen na terasi (ležaljke i suncobrani pored bazena), dečiji bazen, igralište, fitnes. Posebno se plaća masaža.

 

www.holidays-corfu.com

 

  

 

google_earth.gif

Satelitski snimak hotela

Da biste videli satelitski snimak potreban je

Google Earth. možete ga preuzeti odavde.

 

pdf.gif

Ponudu za ovaj hotel pogledajte ovde

  

 

  

 

 

 

 

   

 

 


 

Naslovna       Last minute        Leto 2017       Putovanja     Zima 2017        Online rezervacija       Kontakt