Leto 2017 > Grčka > Skiatos

 

   

 

 

 

Hotel Skiatos Palace 4* -  Koukounaries, Skiatos, Grčka

 

 

Hotel  Skiatos Palace 4*  Koukounaries

 

Lokacija: Hotel je starijeg datuma sa renoviranim sobama, nalazi se na uzvišenju oko tristotine metara od čuvene Kukunares plaže i ima pogled na Strofilija jezero koje zajedno sa Kukunaries zalivom čini zaštićeni prirodni rezervat. Hotel se nalazi iznad sopstvene plaže (Martha Beach, 150 metara), a stanica lokalnog autobusa za Skiatos je u neposrednoj blizini (oko 100 metara).

Sadržaj: restoran, hotelska taverna sa morskim i grčkim specijalitetima, bar pored velikog bazena sa fantastičnim pogledom na zaliv i ostrvo Evia, dečji bazen, kafeterija, ležaljke sa peškirima i suncobrane, dečje igralište, sefovi na recepciji, internet kutak, prodavnica suvenira, stoni tenis, sportovi na vodi, ronilačka škola u blizini, parking. Kukunaries plaža nosi Plavu zastavu i jedna je od najlepših plaža, ne samo u Grčkoj, već i u Evropi. Na plaži postoji mogućnost sportova na vodi, ležaljke i suncobrani koji se naplaćuju, ima puno barova, ali i prirodne borove hladovine.

Soba: sve sobe su klimatizovane, opremljene prostranim kupatilom, velikom terasom, telefonom, sat TV-om, mini barom. Pojedine sobe imaju pogled na more.

Usluga: polupansion - doručak/večera - buffet servis (samoposluživanje).

 

www.skiathos-palace.gr

 

 

 

google_earth.gif

Satelitski snimak hotela - uskoro

Da biste videli satelitski snimak potreban je

Google Earth. možete ga preuzeti odavde.

 

pdf.gif

Cenovnik možete preuzeti na
glavnoj stranici za Skiatos

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


        Last minute        Leto 2017       Putovanja     Zima 2017        Online rezervacija       Kontakt