Zima 2018/2019 >  Kopaonik

  

 

              

 

 

Hotel Junior 3* - Kopaonik, Srbija

 

 

Lokacija: 43.285886, 20.879799

 

Hotel Junior ** All season resort - Spa centar se  nalazi u turističkom centru Brzeće na Kopaonik-u. Od Beograda hotel Junior je udaljen 270 km, a od Niša 100 km. Nalazi se na idealnoj nadmorskoj visini od 1.070 metara.

 

Sadržaj soba/apartmana: hotel Junior raspolaže sa 68 soba i 10 apartmana (oko 210 ležaja). Sve sobe i apartmani imaju satelitski TV , priključak za internet, telefon, frižider, sef, T/WC i fen. Neki apartmani imaju dnevni boravak, kuhinju, đakuzi, saunu, garderober i dodatni wc.

Depadans raspolaže sa 34 sobe i apartmana sa maksimalnim kapacitetom od 110 ležaja. Sve sobe i apartmani imaju TV,  telefon i TWC

 

Dodatni sadržaj: lobby bar, restoran, kafići, diskoteka, teretana, bazen, sauna, 2 đakuzija, hamam tušeie, soba za relaksaciju sa masažom, frizerski salon, igraonica, bilijar, stoni tenis, video bim, TV sa satelitskim programima, prodavnica, bankomat, menjačnica, dežurni lekar i business kutak. Korisnicima interneta je u hotelskom holu omogućen wireless priključak. Otvoreni kamin upotpunjava toplinu čitavog prostora. U okviru hotelskog kompleksa Hotel Junior *** All seson resort - Spa center, koji se prostire na površini od oko 8 ha, smešteni su brojni sportski tereni, sopstvena ski staza i prostrani parking (sa video nadzorom i obezbeđenjem) za putnička vozila i autobuse. Gostima mogu uživati u odmoru i rekreaciji uz letnje i zimske sportove i organizovane šetnje.

 

Kako doći: do hotela Junior najlakše se dolazi putnim pravcem Beograd – Niš, do Pojata i dalje pored Kruševca i Brusa. Moguć je i prilaz sa zapadne strane Kopaonika, Ibarskom magistralom pored Jošaničke Banje.

 

Restorani:

 

Raznovrsna, zdrava, kvalitetna i ukusna hrana koju pripremaju vrhunski kuvari, postala je prepoznatljiv znak kvaliteta hotela Junior.

 

Glavni restoran "Four Seasons" raspolaže sa 300 sedećih mesta.

 

A la carte "Vincenzo", u kome možete isprobati specijalitete domaće i inter-nacionalne kuhinje, raspolaže sa dodatnih 80 mesta.

 

Restorani našeg hotela su idealno mesto za organizovanje poslovnih sastanaka, rođendana, svadbi i drugih svečanih događaja.

 

Tokom cele godine, gostima je na raspolaganju i bašta restorana "Vincenzo".

 

Wellness:

 

Odlazak u Spa centar hotela Junior je jedan od načina opuštanja od prebrzog načina života i sakupljenog stresa.

 

Blagotvorni sadržaji Spa centra prilagođeni su potrebama današnjeg vremena i kreirani za trenutak Vašeg doživljaja.

 

Na raspolaganju su Vam mali bazen, sauna, 2 jacuzzi kade, 2 tuš hamama i soba za masažu.

 

Kongres:

 

U okviru kongresnog centra nalaze se tri sale: "Atina", kapaciteta do 180 mesta i dve manje "Platon" i "Tesla", kapaciteta do 60 mesta.

 

Kapaciteti i multifunkcionalnost ovih sala omogućavaju organizaciju kongresa, konferencija, prezentacija, seminara, simpozijuma i drugih vrsta događaja.

 

Sale raspolažu kompletnom elektronskom opremom (flipchart, projektor, video beam, internet konekcija).

 

Sport:

 

Hotel “JUNIOR” ***- All seasons sports & spa resort nalazi se u Brzeću na idealnoj nadmorskoj visini od 1100 m, što se uklapa u optimalne visinske uslove za kvalitetne sportske trenažne procese.

 

Optimalna nadmorska visina na kojoj se nalazi hotel, omogućava sprovođenje treninga sa maksimalnim intezitetima i postojanje svih pozitivnih komponenti nedostatka kiseonika u cilju poboljšanja performansi sportista.

 

Na prostoru od 8 hektara smešteni su brojni sportski tereni: 5 terena za fudbal, 6 terena za košarku, 6 terena za tenis, 6 terena za odbojku, 2 terena za rukomet, uključujući i savremeno opremljenu teretanu.

 

Hotel raspolaže i svim potrebnim kapacitetima za pripreme sportista borilačkih veština. U neposrednjoj blizini hotela su brojne staze, šumski i otvoreni putevi na nadmorskoj visini od 1200 m nadmorske visine, pogodnih za trčanje i šetnju.

 

Čist vazduh, optimalna temperatura, različitost terena i optimalna nadmorska visina, predstavljaju izuzetno povoljan prirodni ambijent za svaki boravak i rad, a posebno mogu biti „vetar u jedra“ svim sportistima, za postizanje vrhunskih rezultata

 

Hotel Junior raspolaže sa 68 soba i 10 apartmana (oko 210 ležaja). Sve sobe i apartmani imaju satelitski TV , priključak za internet, telefon, frižider, sef, T/WC i fen. Neki apartmani imaju dnevni boravak, kuhinju, đakuzi, saunu, garderober i dodatni wc.

Depadans raspolaže sa 34 sobe i apartmana sa maksimalnim kapacitetom od 110 ležaja. Sve sobe i apartmani imaju TV,  telefon i TWC.

  

 

google_earth.gif

Satelitski snimak hotela

Da biste videli satelitski snimak potreban je

Google Earth. možete ga preuzeti odavde.

 

pdf.gif

Cenovnik - zima 2018/2019

 

 

  

 

   

 

 

   

 

 

  

 

 

 


 

Naslovna      Last minute      Leto 2019     Putovanja     Zima 2019     Online rezervacija     Kontakt