NOVA GODINA 2024

Doček Nove 2024 godine - Italija, Austrija, Španija, Francuska, Turska, Češka, Grčka, Madjarska, Poljska, Slovenija, Rumunija, Bosna, Srbija, Makedonija

Mađarska

Prestonica ove centralnoevropske države je Budimpešta, grad koji je toliko lep da se često poredi sa Pragom, a nazivaju ga i Parizom Istoka i Gradom Svetla. Budimpešta je ubedljivo vodeća turistička destinacija u Mađarskoj, a pored nje tu su i mnogobrojne banje, jezero Balaton, i veliki broj muzičkih festivala, koji sve više privlače mlade iz celog sveta. 

budimpesta

Turska

Nova Godina 2024 u gradu na dva kontinenta. Dočekajte Novu Godinu pod mesečinom na Bosforu! Osetite sjaj  i raskoš u gradu koji  spaja staro i novo.

Austrija

Doček Nove godine 2024. u Austriji. Bilo da ste ljubitelj umetnosti, gastronomskih užitaka, zabave, šopinga ili jednostavno radoznali – pozivamo vas u jedan od najlepših evropskih gradova, poseban  ne samo po svojoj carskoj prošlosti već i multietničkim uticajima koji ga čine drugačijim od svih drugih germanskih gradova

Italija 2024

Obidjite jedinstveni splet istorije, neprocenljivih umetničkih vrednosti, tradicije, čari slavne italijanske kuhinje, muzike i neodoljivog šarma… Dovoljno razloga da dočekate Novu godinu u Italiji, zbog kojih Rim, Milano, Veneciju i ostale italijanske gradove za Novu godinu posete mnogi turisti…

Češka 2024

Većina turista kada pomisli na Češku, uglavnom razmišlja o poseti Pragu, jer je to šarmantni grad prepun kulturnih, arhitektonskih i istorijskih atrakcija. 
Prag je „Zlatni grad” i „Grad stotinu tornjeva”, grad u kome ćete uživati dok šetate njegovim živopisnim uličicama, osetiti njegov gotički duh, prošetati pored Vltave i oduševiti se brojnim mogućnostima koje Vam pruža! 

Bosna
Doček Nove godine 2024

Dočekajte Novu 2024. Godinu u Sarajevu, Mostaru, Trebinju

Makedonija

Ohrid i Ohridsko jezero su svakako najveće i najposećenije turističke atrakcije našeg suseda – Makedonije. Za njegove prirodne vrednosti znalo se od davnina. Kad znamo da je Ohrid jedno od mesta na svetu koje se nalazena UNESCO -voj listi svetske baštine i po prirodnim i po kulturno – istorijskim spomenicima, nema sumnje da privlači veliki broj turista tokom cele godine… 

Srbija

ETNO SELA I DOMAĆINSTVA, VINOGRADI, VINSKI PODRUMI, VAJATI, ZOO VRTOVI, ERGELE, SPOMENICI KULTURE, MANASTIRI

Francuska

Pariz, grad svetlosti… Nova godina uz dobro društvo… Šta Vam više treba?

Poljska

Poljska je jedna od najvećih evropskih zemalja i predstavlja sve atraktivniju destinaciju za Doček Nove Godine 2024. Obidjite šarmantni Krakov, prošetajte njegovim čuvenim trgovima, obidjite katedrale, kraljevski dvorac i upoznajte zmaja. Prošetajte veličanstvenim hodnicima Veličke i upoznajte brojne druge znamenitosti ovog univerzitetskog grada koji odiše posebnom atmosferom.

Krakov Nova Godina

Krakov

Polasci iz Novog Sada, Beograda... Doček Nove godine 2024.

Španija

Svi gradovi u Španiji organizuju doček Nove godine na nekom od gradskih trgova. Ako se odlučite za novogodišnji aranžman u Madridu, prava žurka vas čeka na trgu Puerta del Sol. Ako više volite morsku atmosferu i toplu mediteransku klimu, pravi izbor za doček Nove Godine je Barselona. Ovaj divan grad nudi vam fantastičan doček Nove godine ispred Kraljevske palate i magičnih fontana. Uz odličnu muziku i vatromet na zamku Monžuik, možete da uživate do ranih jutarnjih sati.

Rumunija

Doček Nove 2024 Godine u Temišvaru, Aradu, Bukureštu, Dvorcima Transilvanije

Slovenija 2024.

Slovenija je zemlja koja svojim posetiocima nudi mnogo toga. Sa jedne strane more sa prelepim turističkim centrima koji se prostiru na svega dvadesetak kilometara duge obale Jadranskog mora, sa druge strane tu su prelepi barokni gradovi, nevervatna jezera, odlicna kuhinja, srdačni domaćini…Severozapadni deo Slovenije je izričito planinski i tu se prostire venac Juijaskih Alpa, sa najvišim vrhom Triglavom.

Hrvatska 2024.

Hrvatsku ne treba mnogo opisivati. Zemlja za koju mnoge vežu brojne uspomene. Jedna od retkih zemalja u kojoj se možete sporazumevati kao kod kuće, gde se govori (skoro) isti jezik kao kod nas.

Kipar

Doček Nove Godine 2024. na Kipru

Kipar

Kipar

Polasci iz Beograda... Doček Nove godine 2024.

Bugarska

Doček Nove Godine 2024. u Bugarskoj

Sofija Nova Godina

Sofija

Polasci iz Beograda... Doček Nove godine 2024

Holandija

Holandija – Doček Nove godine 2024

Nemačka

Nemačka – Doček Nove godine 2024

Minhen

Polasci iz Novog Sada, Beograda... Doček Nove godine 2024.

berlin-nova-godina-brandenburska-kapija

Berlin

Polasci iz Novog Sada, Beograda... Doček Nove godine 2024.

Grčka

Ukoliko volite muziku i vatromet pravi izbor za Doček nove Godine 2024. su Atina i Solun. Glavno okuplanje u Atini je trg Sintagma i vatromet iznad Akropolja. U Solunu se Nova Godina dočekuje ispred Bele kule, gde se okuplja više hiljada ljudi. Grci su veoma druželjubivi i ljubazni prema strancima, tako da vas ne iznenadi ukoliko vas pozovu da sa njima zaigrate čuveni sirtaki ili neki drugi tradicionalni grčki ples.

Kontakt
Ferior tours

Bulevar oslobodjenja 113 – Novi Sad

 021 425 412       021 520 803

Najtraženija letovanja i putovanja
Lokacija