NOVA GODINA 2022

Sledece destinacije su u pripremi

Srbija

ETNO SELA I DOMAĆINSTVA, VINOGRADI, VINSKI PODRUMI, VAJATI, ZOO VRTOVI, ERGELE, SPOMENICI KULTURE, MANASTIRI

Autobus iznenadjenja Nova Godina

BUS iznenadjenja

Polasci iz Beograda... Doček Nove godine 2022.

Turska

Nova Godina 2022 u gradu na dva kontinenta. Dočekajte Novu Godinu pod mesečinom na Bosforu! Osetite sjaj  i raskoš u gradu koji  spaja staro i novo.

Mađarska

Prestonica ove centralnoevropske države je Budimpešta, grad koji je toliko lep da se često poredi sa Pragom, a nazivaju ga i Parizom Istoka i Gradom Svetla. Budimpešta je ubedljivo vodeća turistička destinacija u Mađarskoj, a pored nje tu su i mnogobrojne banje, jezero Balaton, i veliki broj muzičkih festivala, koji sve više privlače mlade iz celog sveta.

budimpesta

Budimpešta

Polasci iz Novog Sada, Beograda... Doček Nove godine 2022.

Bosna

Dočekajte Novu 2022. Godinu u Sarajevu, Mostaru, Trebinju

Austrija

Doček Nove godine 2022. u Austriji. Bilo da ste ljubitelj umetnosti, gastronomskih užitaka, zabave, šopinga ili jednostavno radoznali – pozivamo vas u jedan od najlepših evropskih gradova, poseban  ne samo po svojoj carskoj prošlosti već i multietničkim uticajima koji ga čine drugačijim od svih drugih germanskih gradova

Rusija - Moskva

Moskva je glavni i najnaseljeniji grad Rusije. To je jedan od glavnih ekonomskih, kulturnih, finansijskih i obrazovnih centara u svetu. Smeštena je na obalama reke Moskve koja teče dužinom od oko 500 km kroz istočnoevropske nizije u središnjoj Rusiji. Moskva je grad bogate istorije koji je i danas jedan od najinteresantnijih gradova, i ide u korak sa ostalim evropskim metropolama, ali prednjači najboljim svetskim muzejima koje treba posetiti, kao i Crveni trg sa Kremljem i crkvom Svetog Vasilija Blaženog.

Sledece destinacije su u pripremi

Češka

Većina turista kada pomisli na Češku, uglavnom razmišlja o poseti Pragu, jer je to šarmantni grad prepun kulturnih, arhitektonskih i istorijskih atrakcija. 
Prag je „Zlatni grad” i „Grad stotinu tornjeva”, grad u kome ćete uživati dok šetate njegovim živopisnim uličicama, osetiti njegov gotički duh, prošetati pored Vltave i oduševiti se brojnim mogućnostima koje Vam pruža! 

Prag autobusom, Prag putovanje

Prag

Nemačka

Nemačka – Doček Nove godine 2022

Minhen

Polasci iz Novog Sada, Beograda... Doček Nove godine 2022.

berlin-nova-godina-brandenburska-kapija

Berlin

Polasci iz Novog Sada, Beograda... Doček Nove godine 2022.

Francuska

Pariz, grad svetlosti… Nova godina uz dobro društvo… Šta Vam više treba?

Pariz

Polasci iz Novog Sada, Beograda... Doček Nove godine 2022.

Poljska

Poljska je jedna od najvećih evropskih zemalja i predstavlja sve atraktivniju destinaciju za Doček Nove Godine. Obidjite šarmantni Krakov, prošetajte njegovim čuvenim trgovima, obidjite katedrale, kraljevski dvorac i upoznajte zmaja. Prošetajte veličanstvenim hodnicima Veličke i upoznajte brojne druge znamenitosti ovog univerzitetskog grada koji odiše posebnom atmosferom.

Krakov Nova Godina

Krakov

Polasci iz Novog Sada, Beograda... Doček Nove godine 2022.

Španija

Svi gradovi u Španiji organizuju doček Nove godine na nekom od gradskih trgova. Ako se odlučite za novogodišnji aranžman u Madridu, prava žurka vas čeka na trgu Puerta del Sol. Ako više volite morsku atmosferu i toplu mediteransku klimu, pravi izbor za doček Nove Godine je Barselona. Ovaj divan grad nudi vam fantastičan doček Nove godine ispred Kraljevske palate i magičnih fontana. Uz odličnu muziku i vatromet na zamku Monžuik, možete da uživate do ranih jutarnjih sati.

Barselona Nova Godina

Barselona i Madrid

Polasci iz Beograda... Doček Nove godine 2022.

Rumunija

Doček Nove 2022 Godine u Temišvaru, Aradu, Bukureštu, Dvorcima Transilvanije

Temišvar, Bukurešt

Polasci iz Novog Sada, Beograda... Nova Godina 2022

Grčka

Ukoliko volite muziku i vatromet pravi izbor za Doček nove Godine su Atina i Solun. Glavno okuplanje u Atini je trg Sintagma i vatromet iznad Akropolja. U Solunu se Nova Godina dočekuje ispred Bele kule, gde se okuplja više hiljada ljudi. Grci su veoma druželjubivi i ljubazni prema strancima, tako da vas ne iznenadi ukoliko vas pozovu da sa njima zaigrate čuveni sirtaki ili neki drugi tradicionalni grčki ples.

Atina Docek Nove Godine

Atina, Solun

Polasci iz Novog Sada, Beograda... Doček Nove godine 2022.

Bugarska

Doček Nove Godine 2022 u Sofiji

Sofija Nova Godina

Sofija

Polasci iz Novog Sada, Beograda... Doček Nove godine 2020.

Kontakt
Ferior tours

Bulevar oslobodjenja 113 – Novi Sad

 021 425 412       021 520 803

Najtraženija letovanja i putovanja
Lokacija